Sollicitatie

Verzorgende IG (niveau 3) – Ontdekt de thuiszorg in Arnhem-Zuid!

Algemeen

Ons team is toe aan uitbreiding. En we zoeken jou!

Als verzorgende IG niveau 3 bouw je samen met collega’s in de wijk aan een professioneel team, met als doel onze cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten wonen en leven. Houd jij van variatie in je werk en schrik jij niet terug van multitasken, maar zie je dit juist als een uitdaging. Behoud jij het overzicht en heb jij vanzelfsprekend een hart voor de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Rijnstad heeft hart voor de regio Arnhem-Zuid, want wij zijn van hier. Wij verlenen hier zorg met aandacht voor wat belangrijk is voor de cliënt, zodat deze zich thuis voelt. Daar werken we binnen Rijnstad met plezier aan!

Dit ga je doen

Als verzorgende IG loop je een aantal routes per week; ochtend- en/of avondroutes. Onze cliënten hebben je nodig; jouw aandacht, jouw opmerkingsgave, jouw alertheid en natuurlijk jouw vakkundigheid. Met jouw professionele betrokkenheid verpleeg, verzorg en begeleid jij onze cliënten aan de hand van ons zorgplan.

Je werkt zelfstandig bij de cliënt en bent tegelijk onderdeel van ons gezellige team. Wij hebben een klein en hecht team. Een team met hart voor onze cliënten en trots voor de organisatie.

Tijdens jouw werkdag als verzorgende IG verleen je zorg aan onze cliënten met een uiteenlopende zorgproblematiek; van steunkous tot wondzorg en van dementie tot revalidatie. Naast jouw zorgtaken ben jij onze ogen en oren bij de cliënt, want jij staat het meest dichtbij en ziet als eerste wanneer er iets mis is en extra hulp en ondersteuning nodig is. Op die manier draag jij echt bij aan het welzijn van onze cliënten en ben je daarmee ook het betrouwbare aanspreekpunt voor de familie (of huisarts).

Je werk is uitdagend en iedere dag anders!

Dit ben jij

• Je beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3, houdt ervan om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en beschikt over het  
nodige improvisatietalent. En als je meer wilt…dan zijn er kansen genoeg om jezelf te ontwikkelen.
• Je hebt een diploma Zorg & Welzijn, niveau 3.
• Je bent flexibel en enthousiast; dit breng jij over op collega’s, leerlingen en stagiaires.
• Je hebt sterke sociale vaardigheden, dat wil zeggen: een duidelijke, vriendelijke en ook tactvolle manier van communiceren.
• Beschikbaarheid voor alle diensten, waarbij veel ruimte is voor een goede werk/privé balans.

Wat krijg je?

Super gevarieerd en zinvol werk binnen een kleine en gemoedelijke thuiszorgorganisatie. Daarbij hoort natuurlijk een pakket aan goede arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Het betreft de functie van verzorgende IG (niveau 3). Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

• Salaris tot € 3.177,10 bruto per maand (cao VVT - FG 35) en een toeslag conform cao VVT als je op onregelmatige tijden werkt
• Contracturen bespreekbaar: 18 tot 36 uur
• Mogelijkheid van een vast basisrooster, zodat jij een goede werk/privé balans hebt
• Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (13e maand)
• Reiskostenvergoeding
• Pensioen, check!
• Regio: Arnhem-Zuid
• Bij voldoende uren een leaseauto van de zaak

Verder, en misschien wel belangrijker:

• Prettige, informele werksfeer met leuke en betrokken collega’s. Medewerkers geven ons een 8,5 bij het tevredenheidsonderzoek!
• Wij hebben al 2 keer in de top 10 van de Zorgkaart (cliënttevredenheid) gestaan.
• Cursus of opleiding? Daar doen wij niet moeilijk over. Helpt het jou in je ontwikkeling, dan helpt het Rijnstad ook.
• Jaarlijkse uitjes met collega's.
• De maandelijkse lunch wordt verzorgd door het bedrijf.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is deze rol als Verzorgende niveau 3 bij ons de perfecte kans voor jou!

Ben je enthousiast? Solliciteer dan meteen. Wacht niet te lang. De vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs en VOG (verklaring omtrent gedrag) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure evenals een dagdeel meelopen op locatie om je een completer beeld te geven van de functie.

Wil je meer informatie over deze vacature? Dat kan, neem contact op met Vincent Populiers (026-3835970 / info@thuiszorgrijnstad.nl).


  Full-timeParttimeOproep basis

  Vaste baanStage

  HelpendeVerzorgendeVerzorgende IGVerpleegkundige

  Persoonlijke gegevens

  Contactgegevens

  Thuiszorg Rijnstad
  Akkerwindestraat 71-K103
  Info@thuiszorgrijnstad.nl
  026 - 383 59 70

  KvK 65645170

  Zorgkaart Nederland

  Waarom Thuiszorg Rijnstad

  De cliënt staat centraal
  Uw wensen en behoeften zijn leidend
  Wij zijn vooruitstrevend
  Wij zijn betrouwbaar

  Wij zijn lid van

  check-square-o