Thuiszorg Rijnstad

Mantelzorg ondersteuning

Thuiszorg Rijnstad hecht veel waarde aan de rol van mantelzorgers en is zich gedegen bewust van de zwaarte van deze taken.

Een probleem met uw gezondheid kan zorgen voor twijfel en onzekerheid. U heeft vragen waarover u graag eens rustig met iemand zou willen praten. Daarom start onze zorg altijd met een goed persoonlijk gesprek en bij voorkeur in het bijzijn van uw mantelzorger.

De zorgverleners van Thuiszorg Rijnstad kunnen u en uw mantelzorgers helpen bij het beantwoorden van vragen. Zij kunnen u en uw mantelzorgers informeren, adviseren, instrueren en eventueel (door)verwijzen naar een hulpverlenende instantie. Indien nodig komen wij meer dan eens langs voor een gesprek.

Samen met de wijkverpleegkundige stelt u een zorgplan op. Daarin beschrijft de verpleegkundige hoeveel zorg u nodig heeft en voor hoelang. Kunt u zelf nog dingen of uw mantelzorger? Dan worden die ook vastgelegd. Ook bekijken wij waar familie, buren of vrienden eventueel bij kunnen helpen. Op basis van dit zorgplan stelt de wijkverpleegkundige een indicatie.

Voor aanvullende ondersteuning en advies kunnen mantelzorgers naast advies te vragen aan de zorgverleners van Thuiszorg Rijnstad, ook in contact komen met de volgende mantelzorg ondersteunende organisatie.

Voor de samenwerking tussen cliënt, mantelzorgers en Thuiszorg Rijnstad maken wij gebruik van een beveiligd elektronisch cliënten dossier van het digitale platform PuurVanJou (https://www.puurvanjou.nl/). 
Iedere Cliënt kan het eigen cliëntendossier inzien en eventueel ook mantelzorgers toegang geven.

Contactgegevens

Thuiszorg Rijnstad
Akkerwindestraat 71-K103
Info@thuiszorgrijnstad.nl
026 - 383 59 70

KvK 65645170

Zorgkaart Nederland

Waarom Thuiszorg Rijnstad

De cliënt staat centraal
Uw wensen en behoeften zijn leidend
Wij zijn vooruitstrevend
Wij zijn betrouwbaar

Wij zijn lid van

check-square-o